Sunday, July 31, 2011

Ramadhan Bulan Yang Suci

Assalamulaikum dan salam ikhlas dari Be Simple Beb.

Hari isnin nanti kita umat islam akan menyambut 1 Ramadhan 1432H.

Oleh itu BSB ingin mengucapkan Selamat Menunaikan Ibadah Puasa dan

Selamat Menunaikan Solat Sunat Terawih...insyaallah.

Kepada kengkawan BSB yg telah berkeluarga mesti sibuk memikirkan

nak masak apa nanti untuk berbukakan?

Bagi yg bujang senang jer lerrr...

boleh bungkus jer tak pun berbuka kat luar dengan boyfriendkan?

eeemmm ok ler tueeee...

yg pasti BSB macam biasa ler nak masak tak sempat

apa lagi jawab nyeee...take away je lerr

kat pasar Ramadhan yg dekat opis BSB tue

bila menengok juadah tue nanti boleh

terjojol keluar biji mata nie ahhh.. macam2 adooo...

ok BSB undur diri dulu Selamat Berpuasa...wassalam.

10 comments:

zarina said...

kat sect 14 pun memang pasar ramadan dia best. So memang senang beli jer.

ummu muhammad said...

salam ramadhan kak BSB! semoga ramadan kali ni yg terbaik buat kite insyaAllah! ;)

MulutPayau said...

Selamat Menjalani Ibadah puasa utk BSB dan kluarga....

Hanis Azla said...

selamat berpuasa utk BSB sekeluarga.. tak kiralah beli atau masak sendiri.. yg penting juadah tetap ada utk berbuka kan..

EL MARIACHI said...

pertama ramadhan ini aku bersahur dan berbuka di hospital...

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

Zarina:memang pun...sedia duit jer

UmmuMuhammad:insyaallah

MP:terima kasih.

Hanis:terima kasih

Mie:siapa yg masuk wad nie?

Myra Jay said...

Selamat berpuasa kak... :)

Memang kalau p Pasar Ramadhan leh rambang mata, semua macam nakkk je blei :)

Piasara said...

"selamat berpuasa utk BSB dan famili...hehe..akak pun sama gak kalau pegi bazar ramadhan naik rambang bijik mata..dulu2 ms dok s.alam akk selalu pi bazar sek 17 tu..popia basah kat situ siap kena amik no..ngalahkan klinik..skrg ni sejak dok klang kalau bulan pose ada gak pegi bazar sekali dua ja..."

Princess Solehah said...

Salam Ramadhan kak :) sama lah kita....kadang2 beli kuih satu jenis dan pati soya kat pasar tu. Tapi, tetap memasak untuk makan malam jugalah...

EL MARIACHI said...

anak aku buat minor operation daa...dah okey dah..discharge dah...