Wednesday, August 10, 2011

SEGMEN :JOM TAYANG BAJU RAYA

Assalamulaikum dan salam pertemuan...kita jumpa lagi setelah hampir 4 hari BSB menyepikan diri. Uorls nak tahu tak kemana BSB pergi....BSB terpaksa berkurung di hospital 4 hari 3 malam kerna adik Qaheer muntah2. Nanti BSB citer lain kali kkkkk...hari nie BSB nak citer pasal baju raya BSB & sekeluarga nanti. BSB telah dijemput oleh menganjur contest "Segmen : Jom Tayang Baju Raya" sendiri iaitu Mrs Yie utk joint contest nie. Terima kasih sudi jemput BSB joint contest yg memang marveles nie. Hadiah nyer lumayan dan berbaloi2 kalau menang lerrr...kalau nak joint mari ler terjah ke blog Mrs. Yie
Gambar yg BSB pertaruhkan, gambar raya tahun lepas.
Mula2 ingat nak buat tema purple lagi sama dgn tema tahun lepas...alehhh...alehhh Hubby kata nak tukar color lain pulak.cam ner nieee....BSB dgn kakak Tina dah tempah baju kurung color purple...aduhhhh bikin kepala gua pusing dongggg...Hubby kata beli jer baju dah siap kat kedai. BSB bukan apa baju melayu tahun lepas tue masih elok lagi rasa membazir ler pulak. Rasanyer kalau tak pakai sedondon ok tak??? pakai ikut veberet color masing2 ok tak? Sampai saat BSB menulis N3 nie kami masih lagi belum decide nak pakai color apa?tengok ler pagi raya nanti color apa kami sekeluarga pakai...jgn ada yg pakai jersi bola dan seluar trek sudah lahhhh.. sampai sini dulu coretan BSB hari nie...nanti jumpa lagi taataa tiitii tuutuu & ADIOS.

7 comments:

mama maman said...

Amboi.. tayang bj raya eks...:)

Pia said...

"qaheer muntah2...nape tu..salah makan kot..anak akk yg kecik tu pun minggu lps cam tu gak..kami pegi jumpa doktor,ingat nk kena masuk wad dah sbb bdn dia kurus kering..sbb kurang air..doktor bg ubat jer,dah baik dah..eh,kalau tema sama dua thn berturut2,tak boring ker..tukarlah warna lain pulak.."

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

mama maman:baju raya tahun lepas jerr

Pia:doc kata virus,agak nyer makanan yg BSB beli kat pasar ramadhan. Lepas nie BSB kena ler masak nampak nyerr..heehee tue ler pasal hubby nak tukar color lain pulak.

Myra Jay said...

Myra tahun nie raya tema purple.. hehee..

Pakai sedondon nie kak nmpak meriah sikit ;)

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

MJ:betul pakai sedondon sekeluarga nampak ceria jer kan.

Yan said...

akak pun pakai warna purple tahun lepas.

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

kakyan:tahun nie pula color apa akak?