Wednesday, August 24, 2011

Boleh lerrr..

Assalamualaikum semua...kita jumpa lagi pada 24 Ramadan 1432H. Tak sampai seminggu lagi kita akan sambut Syawal. Persiapan raya dah ready ker? Baju raya, biskut raya, langsir raya, karpet raya dan semua ler yg ada raya termasuk ler tiket raya nak balik kg dah siap beli ker? tapi tiket bas atau keretapi dah habis tunggu extra tiket ler jawab nyerrr...kete dah servis ker? kalau kete baru ok ler tak ada ler susah2 nak g servis..tapi kalau kete macam BSB nie kena ler servis lebih sikit...kad raya utk teman2 yg tak ada FB/blog dah hantar ker? kena hantar tauuu sebagai tanda persahabatan dan ingatan kita pada mereka. Minggu lepas BSB tolong Qistina buat kad raya untuk kawan2 di sekolah. Penat juga ler BSB memerah otak nak mencari ideal buat kad2 nie dan at last ini ler hasil nyerrr...



Qistina nak kasi semua kawan2 dia kat sekolah, tapi BSB kata yg special cukup ler... BSB udah sakit pinggang dibuat nyer nak menyiapkan kad2 nie. Qistina beraksi dengan sebahagian kad2 raya yg telah dihasilkan. Rasa nyer kami berjaya menghasilkan 40 keping kad raya dengan berbagai2 gambar. Qaiser pun nak juga kad raya nak kasi kawan2 kat Tadika dia...BSB layan jer lerrrr....sekian dulu jumpa lagi...Taataa tiitii tuuu & ADIOS.

12 comments:

atIEsAyAnGkAmU said...

wahhh...
kad raya buat sendiri..
sweetnyer...

lame dahh org lupekan tuk anta kad rya neh...

Pia said...

"ishh semangat betullah qistina..itulah zmn skrg ni kad raya dah agak kurang pemes dah kan..kalau zmn akk dulu masing2 dok berlumba siapa paling banyak dpt kad..pastu gantung penuh rumah.."

Hanis Azla said...

wah cantik kad2 raya tu.. comel sgt.. bagusnya bila mak & anak sama2 kreatif..

Ati Masrif said...

alahai ..rajin bebenor
sampul pun buat sendiri ke..hihi

Kakzakie said...

Qis tak bagi auntie ke? Wah... banyak betul tu...:)

Selamat Hari Raya sayang. Buat mama Qis juga hihi...

ummu muhammad said...

memang makkk yg terbaeekk!! cantik n kreatif sungguh! hantaq satu sini ;D

Zefa NorAsmara said...

40 keping? Banyak tuuuu... patut BSB sakit pinggang.. hehe.. Apapun, tahniah buat ibu dan anak2nya yg sunnguh rajin dan kreatif.. :D

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

atie:skg nie kita hantar kat fb/blog jerr..

Pia:tapi skg 1 kad raya pun tak dpt lagi..

Hanis:terima kasih.

Ati:yap..memang sampul pun buat sendiri gak.

Zefa:tq..
KakZakie:terima kasih nanti Qis hantarkan satu..beri ler add..

ummu muhammad:boleh..beri ler add..

MulutPayau said...

Buat kad sndiri lebih bermaknakan...Tapi 40 keping..bnyak tu...!!!! memang rajin dan kreatif..

Myra Jay said...

Rajinnya akak buat kad sendiri..

Nk jgk boleh?? hehee

Kunang-Kunang said...

Selamat menyambut hari raya aidilfitri BSB. Semoga semuanya bergembira di hari raya ni.

Kunang-Kunang said...

Oh yer, akak ambik kat raya ni yer. Comelnya.