Friday, October 22, 2010

Jalan2 Hujung Minggu

Salam semua sambil tersenyum baca N3 BSB, Jalan2 hujung minggu bersama anak2 BSB. Sambil window shopping singgah jap kat playground Sunway Pyramid main games, makan aiskrim dan lunch kat KFC. Sebelum balik singgah pulak kat LG2 joint Enfamama Club, apa lagi anak2 BSB joint main games kat situ dan dpt free gift lagi...So mai ler intai jap kat bawah nie..boleh ler kengkawan bawa family kat sini nanti...layan

Macam2 ada kat Sunway Pyramid, ini ler salah satu permainan yg ada kat sini.
Qistina beraksi di atas merrygoround.
Qaiser dgn Qistina paling suka naik kuda pusing nie, teringan dulu2 masa pegi funfair mesti naik kuda pusing nie, skg anak2 pula yg suka naik kuda nie.
Permainan sotong pusing pun ada, tapi BSB kata tak payah ler, takut pening ler pulak, baru naik kuda pusing nak naik sotong pulak, mahu muntah dibuatnya nanti.
Penat main games kami stop rest kejap, layan aiskrim sambil BSB layan snip gambar.
Qistina kata dia nak pakai baju macam patung nie pakai? ehheee tak boleh besor bebenor baju nie kakak Oiiii...kakak tue kecik lagi...tunggu ler dulu. Sementara hubby p layan kedai sport kami lepak kejap kat patung model nie.
Lepak pulak kat ais sketing, tengok dari atas jer ler. Nak joint tak pandai. Anak2 BSB memang nak try main, tapi nanti ler...kena masuk kelas dulu nie.
Penat ker kakak???
Ini apa citer ler pulak? Aksi anak2 BSB bila dah penat ronda2, perut pun dah kenyang makan KFC, free gift pun dah dapat seorg satu, thank you Enfamama club nanti kami joint lagi (sori gambar dlm HP hubby ler pulak) ok anak2 jom kita balik rumah kkkkk.... C U next N3...ADDIOSS.

1 comment:

Yan said...

Seronok memang melayan kerenah anak2 terutama masa diarang still kecik. Akak dah ada yg bujang ni , 13 tahun, dah mula tak nak joint kalau keluar...