Friday, September 28, 2012

Sempoooiiii..

Assalammulaikum...
dan salam ceria kengkawan semua.
Jumpa lagi di Be Simple Beb.
Sok hari cuti nak masak apa ek?
rasa2 macam nak masak yang simple2 tapi sodaaappp
ada ideal tak?
cer sharing2 dgn BSB.
adioss....

10 comments:

EL MARIACHI said...

try selera kampung le ikan pekasam masak cheese..

Myra Jay said...

Rasanya nasi ayam ok, simple yang penting sedap ;)

Myra Jay said...

Adoi kak, Myra 5x kena tukaq Word Verification untuk komen yg 1st tadi, asyik salah je, dah le kecik susah nak baca..huhuuu.

Rinna said...

BSB.. tanya laa pendpt anak2 or hubby ker apa yg theyols suka makan.. :)

Tinta Emas said...

masakan kampung sahaja...

Zefa NorAsmara said...

Sudahnya, BSB masak apa tadi? Ibu Yusuf tak masak pun harini, ayah yusuf yg masak.. hehehe..

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

mie..loya aku dengar pekasam + cheess

MJ:kalau buat nasi ayam mykids makan ayam jer,,nasi nyer tak makan pulakk.MJ apa2 tq for idea.

Rinna:mykids suka makan ayam goreng..rasa macam dah jemu lerrr..

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

tinta emas:mykids tak suka ler pulak masakan kg...tapi BSB suka bebenor tambah2 kalau ada gulai tempoyak..ememem sodappp nyerr

Zefa:BSB masak nasi goreng hehehee simple dan sodappp..

atIEsAyAnGkAmU said...

simple akaknyer entry...hehe..
sempoi la..
nak masak ape?
mmg itulah didalam pikiran setiap ari bgi ibu2 neh...

CPP said...

meggi goreng dadar..hehe