Thursday, September 06, 2012

ALOR STAR

Assalammualaikum.
buat kengkawan BeSimpleBeb.
Minggu nie kita penuhi undangan open house lagi...
nampak gaya nyer tak turun2 ler berat badan BSB nie...
apa boleh buat aidilfitri setahun sekali jerrr..
Jom BSB nak citer pasal cuti raya hari tue.
walaupun dah kira basi tapi BSB nak citer juga jgn mareeee
Kami g raya ke Alor Star, Kedah.
Kira nyer pusing2,intai2,shopping jap & maaaakaaannnn
kali nie kami stop kat laksa ikan sekoq.
kat sini kalau nak tambah laksa FOC beb..
tambah ler berapa kali nak tambah
makan jgn tak makan koooo..
 Pilihan BSB cendul pulut...sedap nyer semanis kurma ler katakan.
 Laksa ikan sekoq...kalau ada kat shah alam nie mahu tiap2 hari BSB g makan kat situ.
 ABC pun mengunung ko...
 boleh pulak mykid nie dok melayan anak kucing saper entah..
 Lepas makan kami p naik menara Alor Star. Boleh tahan gak tinggi nyer.
 Tengok aksi adik Qaheer tak sabar2 nak guna teropong yg akak Tina guna tue. Jgn gaduh udah lerrr
 Aksi slamber kami dari puncak menara Alor Star.
Yang nie udah teman tak tahu aksi apa.....
habis udah dimain nyer tudung saji nie..
mahu terkoyak jap lagi nie. sebelum koyak baik kita blah dulu...
sekian...& adios..bye..bye..bye

6 comments:

Kakzakie said...

Tudung saji tu kakak suka BSB usah kata anak-anak. Kalau akak kat situ kakak beli satu..

Myra Jay said...

Fuhhhh cendol pulut sedapnya :)

nieda said...

Laksa dan cendol mmg kombinasi terbaik..sedapnya

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

kakzakie:tudung saji tue just for display jerr..tapi budak2 nie buat main pulak.

MJ:memang best sangat cendul pulut kat sini..manis berlemak.

nieda:laksa & cendol my fav.

EL MARIACHI said...

mana entry open house tkt 5 dah?

CPP said...

sonokla jalan2 cmni..lme dh x jejalan