Wednesday, August 29, 2012

Raya Raya

Assalamulaikum
dan salam ceria semua.
kalau citer pasal raya mesti nak citer pasal makankan?
Lepas raya badan pun dah naik balik..
tapi tak pe nanti kita buat sama2 puasa sunat kkk..
Hari nie udah 2 hari BSB buat puasa sunat.
uols dah start puasa sunat ke?
N3 hari nie nak citer pasai makan jerrr..
jom...
Hari Raya ke 2 kat kampung, kami bakar ikan cicah dgn air asam. wow memang sedap Oooo..

 Tengah membakar ayam, ikan & udang untuk makan tengahari.
 Yang nie BSB sendiri masak tau..nasi minyak, ayam masak merah dan jelatah stail BSB.
 Jangan mare tauuu...BSB nak tayang kuih raya BSB...
Gambor Raya kami sekeluarga di pagi raya di rumah ibunda tercinta...
petang raya baru balik ke kampung hubby pula.
Next N3 BSB nak citer pasal ronda2 raya di utara pulak.
jumpa lagi..adiosss & bye..bye

8 comments:

Rinna said...

Wahh BSB.. sedondon kaler biru.. cantik..bergambar sekeluarga..

Sedapnyaa tgk makanan tuh.. menyelerakan.. :)

MulutPayau said...

Salam Aidilfitri utk BSB dan fmly..Maaf zahir batin...

Ikan bakar cicah air asam....bestnya..!!!!

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

rinna:tq rinna

MP:memang best gilerr

Amiizaa2001 said...

Selamat hari raya buat BSB & Family, sedondon biru...:)

Myra Jay said...

Selamat Hari Raya buat BSB sekeluarga :)

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

amiiza:terima kasih. selamat hari raya utk amiiza juga.

MJ:terima kasih dan selamat hari raya maaf zahir & batin.

Ummu Muhammad said...

kak bsb selamat hari raye

p/s: bilelah i nk kembali lansing mcm u heheh rilek jekan anak 3 dah maintain gitu ;D

CPP said...

wah biru kamu