Thursday, August 09, 2012

masam2 manis

Assalamualaikum.
dan salam Ramadhan Al-Mubarak
Baru2 nie BSB singgah jap kat kedai ais krim yogurt "Snogurt"
di MetroPoint Kajang.
Kedai ais krim nie kepunyaan pelakon Raja Farah
kat sini aiskrim nyer murah sikit kalau nak dibandingkan dgn
Tutti Frutti ais krim.
rasa nyer pun not bad ok sedap gak...
 flavor coklat ditabur coklat rice....emmm not bad.

 Adik Qaheer punya flavor manggo rasa nyer masam2 manis.
 BSB ambil flavor strawberry.
Dibelakang Abg Qaiser mesin ais krim yogurt
pilih jer nak yg mana, lepas tu ambil pink cup yg cute tue tekan jer flavor mana yg kita nak.
eemmmm...sedap nyer masam2 manis ko...
jumpa lagi nanti..insyaallah.
byeee byeee & adiosss.

15 comments:

Kakzakie said...

Bagus makan aiskrim yougurt kan sebab utk pencernaan usus.

Anak kakak suka betul tutti-fruitti. Yg macam ini tak ada tempat kakak.

EL MARIACHI said...

sedapnyer...jom try Baskin Robbins...

diana said...

tempat saya pun tak de yang macam ni...

MulutPayau said...

nampak macm sedap jer...kalau pergi sana, boleh cuba jugak tu....

Zefa NorAsmara said...

Bestnya BSB, kami ni tuiti fruiti pun tak pernah rasa lg. Ketinggalan keretapi sungguh.. hehe..

Myra Jay said...

Tak jumpa Raja Farah ke masa ke sini kak?
Bila la RF nak tubuhkan SnoGurt kat Penang pulak :)

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

kak zakie:anak2 suka tapi kita ler yg x berapa suka..hhehee

Mie:BR aiskrim 1 kup jer dah 6hinggit hang tau?

diana:nie baru lagi...

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

MP:try ler memang berbaloi.

Zefa:kami pun ada ler 3-4 jer rasa aiskrim nie..

MJ:Raja farrah kat rumah berehat lepas berbuka..heheee

aZuMaya said...

terliuq che' nook

Batu Adventure said...

Nice blog :)
salam kenal sobat :)
di tunggu kunjungan balik.nya ya !terimakasih ...

Marlina Mohtar said...

alamak...sedapnya kak =) terliur pula tgk aiskrim yogurt ni

Cik Sue said...

Ko klau yg glamour jeer mesti ko sampai erk...hahaha

atIEsAyAnGkAmU said...

tk tahu plak snogurt ni raja farah yg punyer...
ade 2 outlet yg atie dah jumpe kat jb neh... tp ntah bile nk try tk tahu la...kene tunggu lepas raya la nampaknyer...

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

cikrin:lepas puasa nanti boleh ler g try.

Batu Adventura:tq sudi singgah di sini, jemput dtg lagi.

Marlina Moktar:nanti boleh ler g try.

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

Ciksue:hhehhee aku singgah kejap jer ponggg..

atie:try ler nanti.hage nyer lebih murah tauuu