Wednesday, September 12, 2012

TAK DI SANGKA2

Assalamualaikum..
dan salam di penghujung Syawal.
Best kan kalau bulan Syawal nie sepanjang tahun
sbb apa tau sbb tak perlu ler dapur kita berasap..
setiap minggu ada jer open house.
hhehee tapi kita semua gemok2 lerrr
malam minggu baru2 nie BSB dpt undangan
open house dari kawan BSB
jom cekidauuu..kat mana !!!!!
 hubby kata dekat jer kat Shah Alam belakang Intekma.
Kawan BSB tue kata "mari ler open house rumah saudara aku"
so kami dari Klang lepas g open house kat sana
tanpa pikir panjang terus drive
g sana...

 Sampai jer kat sana mak ai!!!!! saudara dia nie saper nie?
 Tengok kanan tengok kiri semua pakai baju lip..lap..lip..lap...
siap Siti Nurhaliza pun adoo lerrr..
ghuper...ghuper nyerrrrr....
saudara dia nie.... mehhh sekodeng kat bawah nie...

"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
"
 Ada kena mengena dengan Datuk Seri Noh Omar.....
Menteri Pertanian dan Industri Asas Tani.
Wakenabebbbbbbb...
tengok ler pakaian kami tak kena langsung dengan majlis yang penuh glamour nie..
dengan pakai jersi bola, jeans memang out lerrr... 
mak aiii tak tahu nak cakap apa ler.. udah ler di ajak nyer duduk meja VVIP..
teman udah jadi macam kura2
rasa nyer nak masuk jer kepala teman dlm baju teman yg sempit nie ahhh....
heheheehhheee
Anak2 teman pun pakai sliper juga..
kalau tahu tadi mahu teman pakai baju lip..lap..lip..lap teman tue...
tak apa ler tahun depan jemput teman sekeluarga lagi tau..
tengah sedap2 makan akak Tina sakit perut pulakkkk..
udah kena cari tandas ler pulak
kawan teman bawa ler teman g ke tandas jap.
Sempat ler teman menengok rumah Menteri tue..
uuhhhhh cantik bebenor lerrrr...
tandas nyer pun udah sebenar bilik tidur akak Tina.
pendik kata memang cantik bebenor lerrr...
Terima kasih ler yang menjemput teman sekeluarga dan
kepada tuan rumah terima kasih banyak2
uols ada citer yg menarik tak masa g open house tahun nie..
cer share dengan BSB.
sekian...taatiiituuu...& adios.

9 comments:

Kakzakie said...

Menteri-menteri kita mana ada rumah kecik BSB? Bilik air dia kakak rasa macam hall rumah kakak agaknya hahaha...

Bijan Abijan said...

Gambar tandasnya maner ???

EL MARIACHI said...

Siti tuuuu..kau hadooo?

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

kak zakie:betuiiii...dah ler besar dan cantik perabot pun class2 ko.

Bijan:teman lupa nak bawa hp masa g tandas daaaa..

Mie:takkkk adooooo...

Liza Razak said...

wahhh....bestnye !!

Rinna said...

Waah bestnyaa BSB beraya ngan artis..gitu.. :)

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

Liza:terima kasih sudi singgah sini.

Rinna:tak dpt salam pun dgn siti ramai sangat nak bergambo dgn dia.

Myra Jay said...

Wahhh p open house rumah menteri..

Akak tak tgkap gmbaq ngan Dato' CT ke? :)

CPP said...

WALAHHH bestnyer