Tuesday, August 03, 2010

KITA MAMAM DULUUUU...

Salam Semua kengkawan, lagi 8 hari kita akan menyambut bulan Ramadhan, u all dah habis ganti puasa ker? BSB awal2 lagi dah ganti. Itu pun sebab kengkawan kat office nie semua buat puasa ganti awal2 lagi, kalau tak mesti sibuk puasa skg nie. Baju Raya anak2 dah beli ker? tahun nie baju raya berapa pasang? Biskut raya dah tempah ker...BSB dah jenuh rasa biskut raya sampai x tahu nak order yg mana satu, semua nyer sedap...order jgn tak order....Hari Jumaat hari 2 BSB & the gang p lunch kat TrempCar, Jaya 3 Two, PJ. Dulu dikenali sebagai CableCar. Kat sini memang famous dgn wastern food...apa lagi makan jgn tak makan.......

Asam boi & air cincau...sruppp...srupp...hilang dahaga penat jalan tadi...
Roti dan salad..pembuka selera....
Sizzling chicken, cheq punya....BSB pun order yg sama jugak.
Chicken Cop 'wit' gravy...cik sue punya....sedapppppp
Chicken Maryland, eza punya...nak rasa sikit boleh....
Cik sue and Junior (Cheq)....menuntut ilmu sampai ke TrampCar....waduh...waduhhhhh
BSB and Eza....senyummm jerrr...nie aksi bibir siapa paling merah....Ahaks.

Jam 2.15 petang kami habis makan. kenyang nyerrr...Alhamdullilah rezeki kami tgh nie. Apa lagi jom balik office....ADIOSS...

6 comments:

MamaYatie said...

emmm..cantiknya food presentation kat situ kan..

MSOM said...

Selamat menyambut ketibaan Ramadhan al Mubarak 3Q

nieda said...

sedapnya food...
selamat berpuasa minggu depan

Yan said...

sedapnya..maybe nnt leh try kat c ni

threeQ said...

Msom,Tq 4 visit.

marinahunny said...

mkn bsr sblm puasa ye..

salam kenal fad, terima kasih singgah blog saya :-)