Wednesday, August 18, 2010

BajU RaYa iDaMaNkU

Salam Ramadan kengkawan, dah seminggu kita berpuasa, makna nyer lagi 3 minggu kita akan menyambut syawal. Baju raya kengkawan dah siap ker? kalau belum baik pegi tanya tailor bila boleh siap. Bukan apa nanti x sempat pulak kengkawan nak melaram baju raya baru. Tahun nie BSB melaram baju kebaya labuh...so kena ler kuruskan sikit badan nie....harap2 dapat ler pakai baju kebaya 2. Yang sebenar nyer BSB teringin sangat nak melaram pakai baju kebaya pendik macam di atas boleh ker ???? OOOooo no...no...noooooo x boleh beb... nanti terkejut pulak org kg teman... apa kan daya orang kata "ukur baju di badan sendiri" so sendiri mahu ingat ler. Kalau 8 tahun dulu mungkin boleh ler...tapi sekarang x payah ler nak cuba2 pakai kebaya macam nie bukan saja badan dah bertambah size dari s ke xl dan juga buat susah jer bila nak dukong baby nanti terselak ler pulak dah buat free show ler pulak. Jadi pendam jer ler hasrat tuee...angan2 ku musnah.....ADIOOS..

8 comments:

Yan said...

kita pun teringin wak..tp apa kan daya, jauh nasi dari pinggan, jauh tingkap dari dinding..berangan je lah

marinahunny said...

angan2 je boleh kut hahaha

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

ya ler kak yan...kalau 8 tahun dulu boleh ler nak try skg jgn ler buruk bebenor...

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

ya ler angan2 jer ler...tengok dan lihat jer...huhuuuuhu sedih teman rasa.

nieda said...

hehe...cantik baju cuma nanti org kampung pengsan je..

8 tahun dulu mmg kurus lah ye.

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

nieda: 8 tahun dulu kurus x ada spare tyre..slim jer..skg malu nak cakap..heeehee

EL MARIACHI said...

baju raya fad...tak bley blah aku tengok hehehe...

nur said...

boleh mimpi je kut.. hehe