Friday, August 13, 2010

BERMANJA DENGAN OMBAK

Salam Ramadan...Alhamdullilah dah 4 hari kita berpuasa, mudah-mudahan kita dapat menunaikan ibadat puasa sehingga selesai hendaknya...insyaallah...N3 kali nie lambat sikit nak update bukan apa kawan baik BSB terbawa balik USB dan dok lupe jea nak kasi balik, itu pasal ler lambat sikit nak masukkan N3 nie. Akhir nyer dpt jugak kengkawan share tengok gambar family day BSB kat Bagan Lalang, minggu lepas hari Ahad. Anak2 BSB memang suka sangat dapat main ombak dan mandi laut...lebih2 lagi yg kecil sekali Qaheer, sampai x mahu balik ler...mari kita tengok aksi budak2 nie...

Mula2 abang Qaiser takut nak masuk dalam air...kemudian...
tuuuu dia..... dia dulu duduk dlm air tak nak naik2 dah....
Yang adik terus nak buka baju dan seluar...dia ingat mandi kat rumah ler tuuuu...
Qistina asyik nak belajar berenang jerrr...Qaiser pulak sibuk dgn ombak laut...
Syok nyer.....baik2 jgn terminum air masin 222...
Tak sejuk ker...
Seperti biasa lerrr...lepas mandi layan perut pulak. BSB lupa nama kedai makan nie...lain kali BSB ambil gambar kedai okkk...Yang nie udang goreng tepung memang sedap hege nyer RM4.00 jer...
Ini ler juadah kami yg simple malam nie, tomyam campur-RM4.50, Ayam masak kicap-RM4.00, telur dadar RM 1.00 dan nasi putih 3 pinggan ...air kami order 2 laici, carot+tembikai+susu, Teh o semua nyer sekali RM22.00 sahaja murah betul kan. Kalau makan kat Subang Jaya atau Shah Alam jgn harap ler nak dapat semurah, sesedap dan sesegar macam nie...nampak nyer lain kali boleh singgah lagi...ADDIOSSS....

5 comments:

EL MARIACHI said...

dah boleh komennnn...yeyeyeyye...

Yan said...

Teringin gak nak ke sini..Penah tgk org je ke sini.Insyallah one day pasti sampai..dekat je pun kan..

mummy_ayu said...

murah tu food kat kedai tu..
seronoknya diaorang main air laut...

nur said...

bestnya main2 ombak..

Miss Q said...

dear! nama anak kita sama lah! Qaiser! And my sis nama Qistina! hik3.. salam perkenalan~

p/s: datang dr google nengok lemang =)

Karipapsayur (MoMMY Qastalani)