Tuesday, September 30, 2014

Dah balik dahhhhh

 Assalammualaikum..
Udah siap pack baju ker..maklum ler sabtu nie udah nak balik kampung..
Jom balik kampung!!!!
tapi teman idok balik kampung..
teman raya di sini je..huuhuuuhuuu
Sebab teman udah balik kampung minggu lepas,
SIL teman buat kenduri tahlil.
 Semua hidangan nie masak sendiri tauuuuu..yg pasti bukan teman yang masak.
 Sila leee menjamu selera...jangan malu-malu..
 Bacaan tahlil telah di buat pada pukul 11.00 pagi.
 Sebelah petang hujan ler pulak...tetapi tetamu tak putus2 juga datang..alhamdullilah.
 Yang paling suka bila hujan lebat nie....my hero's
Ambik ko siap diangkatnya basikal tue...
sejuk kome weeeiiii..
udah..udah.. leeee
sekian..
adiossss..byebyebye

7 comments:

AMIIZAA said...

BSB, lauk pauk tu nampak sedappppppppp:):)

εïзmummyHazaεïз said...

Selamat Hari Raya Haji le BSB.. X balik kg ye.. Kami balik Sabtu nnt, teruja sebab 1st time bawak anak2 naik ketapi balik Tapah Road, Perakkk

nieda said...

siap main air hujan tu..

SElamat Hari Raya Aidiladha BSB..Lama tak singgah sini. Blog saya pun mcm chipsmore..kejap ada kejap xde. Hehe

Rinna said...

Meriah kendurinyaa. BSB.. amboi seronok budak2 tuh main hujan yer.. :)

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

amizza:memang sedap org jawa yg masak.

haza:anak2 memang suka kalau dpt naik public transport..

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

nieda:saya pun sama kejap ada kejap tak ada..ehheehee

Rinna:idok ler meriah sgt jemput jiran keliling jer..hehehe

Myra Jay said...

Part main hujan tu yg best tu..heheee