Friday, May 31, 2013

TeRbAiK

 Assalamualaikum...
Jom BSB nak share dgn uorls aktiviti BSB semalam.
Petang semalam team Netball Kelab Sukan UMES dapat undangan 
dari rakanniaga kami, iaitu TNB bangsar.
Untuk mengadakan friendly Match dengan TNB.
Apa lagi Pucuk dicipta, Ulam mendatang..
memang dah lama BSB tunggu undangan dari mana2 pasukan untuk bermain netball.
Maklum le...udah lama rasanya idok berlari2, melompat2 dan membaling2 bola nie...
Hhehehhh jgn mare cik sue..
 Siap ada jamuan ringan ko...apa lagi mari kita serbuuuu..


 Sebelum games start kita bergambo ramai2...ok 1..2..3....say cheeeseee...
 Ini pula team Umes yang ceria dan sporting habis bebbb...
caya adik2 sayang semua. uorls memang sporting habis.
Bermain di padang kilat, TNB Bangsar nie memang terbaik..
dengan padang yg ala2 karpet dan dikelilingi oleh pencakar langit, 
di buai pula dengan angin sepoi2 bahasa pendek kata memang terbaik lerrrr...
Walaupun kami kalah tipis tapi semangat juang  yg ditunjukkan oleh pemain2 
semua memang patut di puji.
Sekali lagi BSB mengucapkan terima kasih kepada semua pemain Netball UMES...
GOOOO...goooo... gooo...UuuuuMESssss...

6 comments:

Azian Elias said...

YA ALLAHHH..berkurun tak main netball dahh.. still remember wakil sekolah sampai peringkat negeri.. then masa jadi cikgu jadi empire for 2 years. then lepas kawin jadi empire gak..bila dapat Abang Luqman terus bungkus.. tak boleh dahh..sakit..huuu.huu..

εïзmummyHazaεïз said...

bestnye BSB... kadang2 teringin pulak nak beraktiviti cenggitu..

Rinna said...

Wahh aktifnya BSB... Ok laa tuh erat silaturrahim kan.. tgk makan pun sedap tuh.. :)

Myra Jay said...

Dah lama tak main bola jaring ni, entah reti ke tak lagi main tak tau la..heheee :)

Tp kalau keadaan padang elok tambah ada angin mmg best kan :D

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

kakyan:saya pun just suka2 je..udah tak larat daaa..

Mummyhaza:just suka2 boleh lerr

Rinna:aktif sesekali je

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

MJ:jom kita bermain netball sama2 nak..