Monday, May 13, 2013

mOTHER'S dAY

Assalamualaikum..
"Happy Mother's Day"
Kepada semua ibu2 di alam maya ini.
Petang Sabtu BSB & the gang sambut Mother Day Di TTDI
RestauranT Aroma Hijrah.
Tapi kali nie BSB tak dapat kumpul 8 beradik.
Maklum ler masing2 sibuk dgn aktiviti harian mereka.
Walaupun gitu masing2 telefun ibu dan mengucapkan Selamat Hari Ibu.

 Juadah kami di hari itu..Satu dulang nie RM 75.00 siap dengan minuman 1 jug.

 Cuma kami empat beradik jer yang dapat datang.

Aksi akak Tina & abang Qaiser sebelum makan..
 Selamat Hari Ibu Mak...Hajjah Rokiah Musa.
Semoga mak diberikan kesihatan yang baik dan sentiasa gembira di samping kami 
adik-beradik semua..insyaallah.
 
Yang nie pula hadiah "mother day" from Akak Tina. TQ so much akak...muuuaahhh


Banyaknya BSB dapat hadiah mother day kali nie...
apa uorls dapat for mother day kali ni?
Bagi BSB bukan setakat hadiah yang dinantikan..
tapi kasih sayang dan ingatan itu yang paling penting.  
semoga hari2 biasa pun kita akan menghargai ibu kita selagi dia ada.
'HAPPY MOTHERS DAY"
sekian...adiossss..

10 comments:

Zefa NorAsmara said...

Kami pun ke sini ptg sabtu lepas, cuma mgkin masa kita x sama. Kami duduk yg tmpt bersila ada tirai tu.. :-)

Rinna said...

Meriahnya BSB sambut hari Ibu.. dpt hadiah byk plak tuh.. :)

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

Zefa:saya datang pukul 1thg-2.30ptg. Mak saya tak boleh bersila sakit lutut.

Rinna:hadiah dr anak2..

nieda said...

Happy mothers day..meriah dgn hadiah. Nieda pun pernah mkn kt situ. Not bad nasi arabnya

Myra Jay said...

Bestnye makan beramai-ramai dalam dulang macam ni..

Mengeratkan hubungan :D

Myra Jay said...

Singgah balas di hari Rabu :)

Cik Sue said...

CIk Kiah Selamat Hari ibu...Cantik cincin Cik Kiah hahaha...Lain kali BSB bole le blanja kami makan tang situ plak yea..Muahmuahmuah

aZuMaya said...

Salam bsb.. slmt hari ibu.. beruntung kamu jadi ibu yea.. smga allah beri kesihatan yg baik pada ibu kamu dan ibu2 kita semua.. aminnnn

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

nieda:masakan dia boleh tahan, tapi kalau tak byk pilihan sangat.

MJ:tq singgah kat sini..

Ciksue:boleh tunggu ler aku dpt exec. nanti...hhehee

Cikrin:tq so much..

MulutPayau said...

Seronoknya dapat kumpul mcm ni kan...
Betul tu dik..yg penting ingatan dia orng pad kita...