Friday, July 20, 2012

TAaHniah

Assalammulaikum,
Selamat Menyambut Bulan Ramadhan
dan selamat menunaikan ibadah puasa.
Sebelum tue jom kita intai gambar2
yang sempat BSB upload utk ditatap bersama.
Bertempat di komplek sukan 3K, subang jaya
Pada 7/7/2012 berlangsung majlis perkahwinan
adik kesayangan BSB "Nurhasnah"
atau BSB panggil umie aka mak umi.
 Tema majlis oren tapi BSB pun tak tahu naper mak ana booking kek biru
(agak nyer mak ana dah penin tue) udah lari tema daaaa...tak ape lerr janji sodappppp....
 Tepat pukul 10.30pagi tersimpulah satu ikatan perjanjian diantara NUR HASNAH & KHAIRUL
 Selesai jer nikah kami bergambo beramai2...acara wajib nie..
lepas tue kami bergerak ke Dewan 3K, Subang Jaya.
 Pengantin pula bersiap di Hotel 3K...utk bertukar baju bersanding.
 Pengantin berarak masuk ke dewan.
 Orang kuat majlis Puan Suzie tengah merinjis mempelai...Terima Kasih Puan Suzie & Basri...muuuahhh
 Acara makan beradap dan suap menyuap...malu2 ler pulak..
disediakan oleh Mak Ana,Pakcik Awa & Mak Eda
 Seterusnya acara memotong kek....
Terima kasih kepada Mak Ana sudi sponser kek biru yg sedap nie
 Antara tetamu yg hadir...cheq & hubby nyer...
for ciksue,membesau,zue,eza & ita sori gambo tak jadi lerrr..
gamok nyer flash rosak kottt...jgn mareeee.
 Orang kuat Umes...Joe & the gangs.
 Yang nie pula orang paling kurus kat tkt 5...En Amm & family..jgn mare....
 Pelamin bertemakan Oren.
Kalau nak tempah boleh ler inform BSB...siap promote ko...nak discount?. no hal punya.
Pelamin & baju pengantin di sponser oleh Mak Suzie & Ayah E.
 Antara hantaran yg disediakan oleh pengantin perempuan sendiri dgn BSB lerrrr...ok tak?
Pose selamberrrr dari kami adik-beradik. 
Kami semua mengucapkan terima kasih kepada semua tetamu yang hadir ke
Majlis Perkahwinan Nur Hasnah & Khairul.
Apa2 pun BSB harapkan semoga adik BSB "umi & Khairul"
akan berbahagia  hingga ke anak cucu...insyaallah
sekian & adiosss...

11 comments:

εïз mummyHaza εïз said...

Cantik warna oren lembut...

Selamat menyambut ramadhan yek BSB

Tinta Emas said...

Cantiklah gambar2 nie semua...warna jingga tu pun cantik...igt raya ni nak tema jingga ... tetiba boleh tertukar pulak...
selamat pengantin baru untuk adik BSB..

Selamat berpuasa....

Rinna said...

Wahh oren.. selamat pengantin baru utk adik BSB..moga kekal bahagia hingga akhir hayat.. amin

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

Haza:tq

Tinta Emas:jingga pun cantik gak? kami sekeluarga oren ler tahun nie.

Rinna:tq

Myra Jay said...

Cantik kek pengantin ha..

Bila kek lari tema nampak cantik pulak kak ;)

MulutPayau said...

selamat pengantin baru utk adik BSB..semoga kekal bahagia hngga ke akhirnya.....

Dan selamat mnjalani ibadah puasa utk BSB dan keluarga...

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

MJ:kek lari tema tapi sodap gak hhehe

MP:terima kasih MP.

CPP said...

kek tu cantek...CPP suke pelamin tu..wahhhh de vas....oren nmpk cantekla BSB....hantaran tu simple je tp cukup nice...congrate utk adik BSB..

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

aina:tq so much..

Marlina Mohtar said...

Tahniah dan selamat pengantin baru untuk adik akak, moga bahagia ke akhir hayat hendaknya :)

* kak, cantik warna baju tu hihi...

Zefa NorAsmara said...

Tahniah.. :D