Monday, July 09, 2012

Pusat Hidrografi

Assalamualaikum
Apa citer weekend hari tue,
BSB sibuk dgn weeding adik perempuan BSB.
next N3 BSB citerkan.
Hari nie nak citer dulu pasal BSB & the gang p pameran
Hidrografi Nasional kat Pulau Indah, Port Klang minggu lepas.
jom layannnn..
Kapal nie kapal perang tau...bukan kapal pelancong.
Aksi terbang dari Abg Qaiser.
Teropong anak bulan ker...puasa lagi 2 minggu ler Qaiser...

Uols nampak tak apa ada kat belakang tueee...mesingun!!! takut gak BSB tengok peluru nyer..besau
Dalam bilik kemudi...konon2 kapten kapal ler tueee...
Bilik kapten nie ada aircon..so kami lepak lama sikit kat sini hehehehee
Ada 2 kapal yg boleh kita lawati.
Pukul 6.00 ptg pameran nie tutup..ia buat setahun sekali jer pameran hidrogradi nie.

Nuuueeee...kat hujung sana tue ler kapal yg kami telah lawati tadi...
tengok jauh kami jalan kakikan.
 Tapi mykids bukan nyer rasa penat pun..yg penat kita lerrrr...
udah rasa nak tercabut kaki teman nie ahhh..
Tapi berbaloi ler bawa budak2 kat sini....
Teman berhenti sini dulu...
next N3 teman citer pasal weeding adik teman pulak kkkk..
sayonara & adiosss..

10 comments:

Pia said...

"bebudak mmg suka bab2 camni...mananya depa tau letih..."

Kakzakie said...

Budak kalau jalan-jalan mana ada rasa penat BSB. Mereka enjoy apa lagi dapat menikmati benda-benda baru..

Hanis Azla said...

seronok juga kan.. pengalaman baru buat anak2.. itu yg mereka tak terasa penat tu..

atIEsAyAnGkAmU said...

seronoknyer tengok...suke anak2 akak...lawatan sambil belajar neh..

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

Pia:betul tak kira panas ker hujan ker...kita yg penat nak control diaorg.

kakzakie:tengok benda baru semua nak try pegang..

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

Hanis:kita pun dpt belajar gak?

atie:pameran nie cuma 3 hari jer..kalau buat seminggu boleh gak hebah2 kat blog.akak pun pg ahad baru tahu ada pameran tue..

Myra Jay said...

Walua jauh nun di sana, tapi kalau anak2 happy kita tumpang happy jugak kan kak ;)

MulutPayau said...

seronoknya kalau dapat bawak anak2 ke tempat mcm ni....bertmbah pngtahuan mereka...

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

MJ:betul kata MJ janji budak2 happy.

MP:memang seronok.

CPP said...

ya allah bestnyer bsb .kalau CPP bwk ank2 jejalan kt sini musti x retik diam hero2 CPP tue....bile gaknyer nk jejalan camni erh? uhu