Wednesday, February 22, 2012

TAT

Assalamulaikum...

Jom kita makan2 dan jalan2 kat Shah Alam weekend nie.

Apa kata cer try Nasi Ayam TAT.

Peminat nasi ayam kena try nie?

Terletak kat Section 23, Jalan Pelabur B 23/B, Shah Alam

aaalaaaa sebelah Carrefour Shah Alam jerrr punnn...
Yang buat sedap nie cili & kicap nasi ayam nie..rasa nyer manis2 pedas.

Sebelum nasi ayam sampai kita pekena otak2 dgn sata dulu.

Cer tengok kat belakang akak Tina...bersusun tergantung ayam golekkkk...

Akak tina tak berapa suka nasi ayam....so dia order mihun sup.

Kat sini selain nasi ayam makanan western pun ado...

SELAMAT MENCUBA.

15 comments:

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

dah lama gile xmakan SATA...

nieda said...

boleh cuba.. nida selalu mkn nasi ayam pak mal kt sek 11 .. murah dan sedap

Hanis Azla said...

macam pernah nampak kedainya.. tp tak pernah makan lagi kat restoran ni.. nnt2 boleh cuba..

CPP said...

sata tu aina baru sekali je makan....sedap jugak rasenyer...sonokla BSB ni jalan-jalan cari makan saje...leh jadik duta JJCM ni,...hahahhaha acah2 aje

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

TA:kat kedai nie sata tak sedap sangat...

nieda:nanti boleh ler BSB pulak p try kat pak mal..

Hanis:weekend nanti boleh ler try..

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

CPP:sata kat kedai nie tak sedap sangat...kalau p cherating memang sedap..

MulutPayau said...

dah lama tak makan sata.....

Rinna said...

Sedapnyaa..makan nasi ayamm.. nyum2..

atIEsAyAnGkAmU said...

dah dekat2 lunch ni jengah blog akak jd lapar plak..
nampak sedap je nasi ayam tu..
mmg peberet sgt tuh...!!

zarina said...

baru jumpa ngan pak cik dari alor setar tadi dia citer pasal nasi ayam tat kat alor setar..teringat citer bsb ni..popular kat sana, dan memang bukak hari2..kat s.alam ni mungkin cawangan dia kot

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

MP:sata kat sini tak berapa sedap..

Rinna:kalau dtg shah alam singgah ler kedai nie..

atie:kat JB pun mesti ada nasi ayam yg sedapkan?

Zarina:OOooo tak tahu pulak ada cawangan. Tapi kat shah alam nie rasa tak sampai setahun bukak..

Cik Sue said...

setakat nasi ayam bikin sendiri laaaa....

sahromnasrudin said...

terkejut sy tgk mihun sup akak tina tue..besornya mangkuk tue huhuhuhhh

(Lizz) http://www.mummycute.com/ said...

nanti boleh la menerai makan nasi ayam lak...saya selalu gak gi makan kat area s.alam ni...

dela said...

bab2 gmbar makanan suka i like! :)