Tuesday, September 21, 2010

Kenangan di hari Raya 2010

Salam di bulan Syawal...dah lama rasa nyer tak keudara. Maklum ler raya setahun sekali apa lagi beraya sakan ler. Kami sekeluarga bercuti dari 9/9/2010 hingga 19/9/2010. Anak2 memang suka kalau balik kampung, boleh berlari2 keliling rumah, kejar ayam & itik dan juga dapat berjumpa dgn saudara mara sambil berkira duit raya lerrrr...
Gambar keluarga BSB diambil di petang raya di rumah suudara Hubby. Sambil menjamu selera sempat lagi BSB bergambar dirumah antik nie. Perut dah penuh nie....senyum2

Sebahagian koleksi biskut raya tahun nie...jemput makan semua.

Beraya di rumah kakak ipar BSB di Kulim.
Anak2 BSB kalau pegi open house bukan nak makan tapi sibuk nak bermain jer...tengok ler 2 org sibuk nak menjamu selere diaorg sibuk nak bermain. Tak pe jgn gaduh2 nyer mama nak makan mihun sup nieee....

Yang nie beraya di Kangar, Perlis rumah kakak ipar jugak...Qaiser & Qaheer tengah bermain air kat halaman rumah.

Sebelum BSB balik Shah Alam kami singgah Ipoh rumah kakak ipar lagi....kan ziarah menziarahi itu mengeratkan persaudaraan.

Aksi ketika Kak Yong nak balik Ipoh...duit raya tak ada ker??Qaheer nak ikut Kak Yong ke???

Cuti raya dah habis, kita sambung kerja kita balik....apa lagi kat opis nie kerja berlambak2 nak buat, tapi tak pe janji puas cuti lama....insyaallah jika dipanjangkan umur kita jumpa lagi Raya tahun depan 2011..ADDIOSS

6 comments:

MamaYatie said...

salam aidil fitri fad

seronok budak2 tu balik kg kan..

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

betul, kan main seronok bila balik kg. sampai x nak balik shah alam lerr..

nur said...

wah meriah gitu..
eh ada part censor la.. hikhik

Yan said...

Salam Fad,

baju raya awak, purple gak ye..

memanglah bebudak kalau balik kg..mcm dah tak terlarang dah..Biarlah..setahun sekali

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

Nur:censor cikit jerrr...
Kak Yan:Raya nie memang tema Purple.

Hanis Azla said...

nampak mcm best sgt tmpt tu.. salam kenal yer..