Friday, July 02, 2010

Bengkel Art

Minggu lepas Qistina menyertai bengkel art di sekolah nyer yang dianjurkan oleh Pusat Seni KL, Segala peralatan telah disediakan oleh pihak penganjur. Dia suka sangat melukis walaupun lukisan nyerrr x ler cantik sangat. Pertama kali dia melukis di atas canvas dangan menggunakan oil painting color. Zaman aku dulu x der pun lukis atas canvas nieee...untung nyer anak2 skg...

Qistina dgn kawan sekelas nyerrr....
Salah satu painting yg dibawa oleh pelukis utk tatapan peserta dan ibubapa.


Lukisan yg telah siap dilukis sedang dikeringkan.
Cuba cari mana satu Qistina punya...
Ini ler painting Qistina...emmmm berapa markah agak nyerr nak kasi kat Qistina niee...
Diantara painting yg di pamerkan...layan

Semua painting nie dilukis di atas canves. Sori x sempat nak ambil gambar pelukis nyerrr (idok ler hensem pun) tapi painting nie memang cantik dan simple jerrr...pelukis memberi tip pada ibu-bapa, biarkan anak2 melukis x kira cantik atau buruk hasilnya, jgn marah atau komen yg keterlaluan biarkan saja anak2 kita melukis kerana dgn melukis boleh menajamkan minda anak2 kita...emmm betul kerrr....lu fikir leee sendiri... Adiossss....

2 comments:

EL MARIACHI said...

mana tumpahnya kuah kalau tak ke nasi?

mummy_ayu said...

salam kenal..pandai anak u lukis..
cantik tu...and bestnye nama anak anak you..semua Q..unik!