Monday, July 19, 2010

Frame Oh Frame

Minggu nie Be Simple Beb nak share dgn kawan2 blogger mengenai frame gambar yg tergantung kat apartment BSB. Kebanyakan frame gambar nie pemberian kawan2. Dan ada juga yg Hubby belikan semasa bercuti ke luar negara. Ini sebahagian saja dari koleksi frame gambar BSB ada lagi yg belum digantung kerana ruang apartment ini terhad kalau BSB gantung juga dah jadi macam dewan pameran lukisan ler pulak...Frame2 gambar nie mempunyai kenangan tersendiri yg cukup berharga buat BSB sekeluarga...

Yang nie ler yg BSB suka sangat, cute kan??? pemberian dr kawan baik BSB hadiah hari jadi BSB yg ke ......yg lalu...
Ini frame abjad yg hanya ada di rumah BSB jerr..kalau x percaya cuba cari kat rumah org lain mesti x jumpa kan???
Kad jemputan BSB yg diabadikan dlm bentuk frame ianya memberi makna tersendiri "My Sweet Day" pemberian Cik Sue kawan baik BSB.

Potret William Shakespeares dibawa khas oleh hubby dari London.
Percaya kah kengkawan yg lukisan nie dilukis oleh seekor gajah dgn menggunakan belalai. Beli di Cheng Mai, Thailand.
Koleksi kesayangan Hubby...set golf...susah nak dapat niee...
Gambar2 keluarga di letakkan di satu sudut, bukan apa senang sikit nak belek2.
Hadiah pemberian perkahwinan BSB masih tergantung di depan meja makan. Ayat Al-Fatihah dari kengkawan office.
Sudut favourite BSB utk menenangkan fikiran. Tenang jap bila tengok pokok hijau nie..
Tempat yg x pernah tutup walaupun public holiday...dapur kesayangan BSB...disini tempat BSB try, taste & error...
Ruang makan sekeluarga....bertemakan coklat.

Ini ler sebahagian drp warna-warni kehidupan BSB di "Mahligai Kayangan"...ADIOSSS...

4 comments:

che'Burn@che'Qis said...

isk..menarik la kad jempotan kawen tu jd frame..i like! huhu..

FM yg kat peti ais tuh cam byk je..leh lawan ni..hehe

lalah75 said...

mestilah menarik untuk kawana baekkkkk

FM BSB hahahah...che'Burn@che'Qis jom kita lawan nak..ekekekekeke...

mummy_ayu said...

simple but nice jer deco umah....janji sedap mata memandang kan...

Zura Alwee said...

canteeekkkk umah kak fad!!!! bila nak jemput dtg umah??? dah dekat dah tu!!!! hehehehe.... jgn jd kak su berjanggut tunggu dia 5 tahun sekali baru jemput!!!! hehehe...