Monday, May 26, 2014

Perpustakaan Raja Tun Uda.

 Assalammualaikum...
Sabtu lepas sempat terjah ke Perpustakaan Raja Tun Uda, Shah Alam.
Terletak belakang Giant Section 13, bersebelahan PTPL,
ataupun masuk ikut pintu gerbang Kelab Golf Selangor.

Akak Tina nak bergambo dulu sebelum masuk ke dalam..yang bercat hijau tu cafe.
 Dari jauh nampak masjid Shah Alam.
 Pintu belakang masuk ke Perpustakaan Raja Tun Uda.
 Memandangkan si adik dan si abang belum 10 tahun...so kami lepak kat sini je lerrr
Zon Kreatif yang terletak di sebelah kanan tingkat bawah.


 Susun atur buku2 di sini agak kemas...
 Abang Qaiser tak sabar2 nak main games..sini juga ada sudut siber...tapi dikenakan bayaran.
 Dah boring membaca, abang melukis pulakkk..
 Sebelum balik kita lunch dulu di cafe..yang terletak bersebelah perpustakaan.
Pukul 1.30 ptg kami bergerak pulang...
Untuk lawatan hari ini, BSB tidak sempat menjengok sudut Remaja dan Dewasa.
Tak pe..next time kita datang lagi...
adiossss...byeee...byeeee..

4 comments:

Kakzakie said...

Cara perpustakaan dibina memikat para pengunjung. Cantik dan santai kelihatannya BSB..

εïзmummyHazaεïз said...

Kami xlepas2 nak ke sana.. Ade je halnye

Myra Jay said...

wahh bestnyer macam bersantai plak di bawah pokok gitu :D

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

kakzakie:memang boleh guling2 kat situ..selasa sangat.

haza:cuti sekolah nie bole le g..

MJ:bole guling2 kat situ...mykids suka sangat g sana..