Thursday, May 15, 2014

alhamdullilah...burrr

Assalammualaikum..
BSB nak citer pasal makan2 lagi...jgn mare ekkk..
saja je nak buat uorls terliur.
kali ni BSB terjah Dkayangan, di Shah Alam.
Memang banyak pilihan, steamfood ada, bbq pun adooo..
pilih je yg mana nak..
dewasa RM33 dan kanak RM17.
Ko mampu makan lerrrrr... banyak mana ko nak makan.
Janji jangan tapau bawa balik udah..

 BSB orang no. 2 sampai kat sini..pukul 6.00 petang ko..
duduk jap...pandang kanan...pandang kiri...terus bangun.. ambil sotong, ayam, daging, ikan, udang, macam2 lagi leeee...yg boleh ambil
Tak sampai 10 minit je...beberapa meja dah penuh..ramai juga org makan kat sini ghuper nya..
 My feberet udang bakar...jgn bakar garing sangat nanti isinya keras.
 Feberat kak tina..lalalaaaaa....akak suka sangat seafood nie.
 Antara steamfood yg ada di sini...pilih nak yg mana.
 Kalau hari2 macam nie kan best...tapiiiiii kannn...ada tapi pulakkkk..
Yang tak berapa syok...tang dessert BSB rasa patut ditambah lagi
kalau ada kuih2 tempatan, cendul, pulut mangga or durian, 
anika bubur dan berbagai2 manisan lagiiiii bestttt..
Walau apa pun BSB & family puas makan seafood malam tu.
sekian...byeeeee...adiosss

4 comments:

Rinna said...

Sedapnyaa dah lama tak makan steamboat dan bbq gini

Kakzakie said...

Baru dua hari lepas kakak bawa satu kawa blogger dari KL kakak ajak makan di steamboat & bbq kat tempat kakak ni BSB..

Memang puas makan..

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

rinna:apa lagi weekend nie bole le terjah..

kakazakie:beruntungnya kawan blogger akak tu..

Myra Jay said...

Sedapnya bersteamboat..
Udang tu nampak best.. ;)