Monday, March 11, 2013

BERPELUH-PELUH

Assalammualaikum...
Semalam we all sambut birthday akak Tina di Wetland, Putrajaya.
Just suka2..konon2 nak buat lain dari lain leee...
Kami sampai kat sana kul 10.00 pagi.
Kat sini tak berapa ramai sangat org, mungkin tempat nie jauh sikit kotttt..


 "HAPPY BIRTHDAY QISTINA AZMAN...YANG KE 10"



 Budak nie yang paling suka..kalah birthday girl...

 Lepas makan kfc dan potong kek kami g panjat menara tinjau. Boleh tahan juga tingginya ko..
 View kat sini memang best giler..so kalau gayat tidak digalakkan panjat menara nie.
 Udah penat kita lepak2 jap kat sini, berangin jeee...
 hari dah pukul 1.00 jom kita balik daaaa..
Memang puas mykids berlari2, memanjat2, bergolek2 dan berpeluh2.
kalau sesiapa nak singgah boleh ler datang kat sini.
Taman Wetland, Putrajaya.
adiossss...

11 comments:

Zefa NorAsmara said...

Besar dah anak dara BSB.. makin besar makin terserlah keayuannya. Happy birthday dear, semoga menjadi anak solehah, pemyejuk hati ibu dan ayah.. :D

Amanina said...

Salam.. Bestnya lepak kt wetland nie...

zarina said...

last week p kenduri kat paya indah wetland, tapi keluar kat dengkil. Adakah wetland putrajaya ni lain dengan paya indah wetland? konpius

mama maman aka yana said...

Time bercintan cintun dulu pernah gak la ambik angin situ.. skrg mmg jeling dr jauh jew la.. hahaha

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

Zefa:terima kasih & insyaallah.

Amanina:tq sudi singgah nanti jemput dtg lagi.

zarina:memang lain wetland nie betul2 kat putrajaya.

Yana:masa BSB g menara tinjau ramai yg dtg berdating..memang sesuai ler..hehehhee

εïзmummyHazaεïз said...

happy birthday kakak.... :)

diana said...

selamat hari jadi tina..:)

Myra Jay said...

Happy Besday kakak Tina :)


p/s: Kak, pasal chalet kat lgkawi tu nanti myra tnya adik, sebab ritu dok rumah dia, member sewa rumah sedara dia

Elya Roza said...

mcm best jee wetland p.jaya sis...selalu jee dgr org ckp..bila tgk gamba..mcm best plak tuk beriadah

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

mummyhaza:tq so much.

diana:tq so much

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

MJ:terima kasih Myra.

ELya Roza:tq singgah sini..memang susuai kalau g jogging.