Thursday, February 14, 2013

nasi minyak pink color

 Assalamulaikum.
uorls pernah makan nasi minyak kaler pink tak?
nak tahu kat mana BSB makan..
jom chekdownnnn..


 BSB makan otak2, sata, kopok lekor & sate zul..cer teka kat mana?
 
 "Selamat Datang Ke Terengganu Kita"
BSB shooping sata, otak & kopok kat Kemaman, Terengganu.
Dari Cherating cuma 20 minit je pongggg..
 
 Cuti CNY baru2 nie BSB & family Hajah Rokiah telah terjah ke Cherating, Kuantan.
 Jom layan aksi2 nakal mykids di pantai Cherating
 Pantai Cherating nie memang ombaknya kuat sikit, so jgn le nak mengada2 nak tunjuk pandai berenang.
 Qistina siap layan aiskrim lagi ko..
 Mr Hubby di Cafe "don't tell mama" kat little Bali..ko adoooo...
 Aktiviti baru di pantai Cherating WaterSuftboard
 Kami layan sata&otak2 kat Aziz Satar, Kemaman, Terengganu.
 Disebabkan cuti CNY..org punya ler ramai nya kat Aziz Satar...memang terbaik
 Sebelah malam pulak kami layan dinner kat Ana Seafood di Tanjung Lumpur, Kuantan.
Disababkan ramai yang joint percutian singkat tapi gila2 nie so 
kami booking homestay je kat Perkampung Damai. Satu malam RM170. 
Kalau rajin boleh ler nak masak2 kat sini. 
Kami semua yg datang nie malas2 so kami lepak kat luar jer...
BSB stop sini dulu..
nanti jumpa lagi..adiosss & bye byeeee..

9 comments:

Hanis Azla said...

syok kan lepak ramai2.. lagi best part yg makan2 tu he..he..

EL MARIACHI said...

ni nak resepi kari kambeng kat sini haha - http://rintisclassic.blogspot.com/

Myra Jay said...

1st time tengok nasi kaler pink... Sedap tak kak? Dia ala2 nasi lemuni dan nasi kerabu tu ke?

Rinna said...

Seronoknyaa jalan2 ke cheratingg.. meriah

Panas2 dpt plak mandi manda kat laut.. :)

sahromnasrudin said...

seronoknya tgk sebuah keluarga yg sgt bahagia nie

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

Hanis:bila kumpul ramai2 mula ler order tak ingat dunia..

mie:tq mie.

MJ:nasi minyak tak berapa sedap sangat udah lapo BSB bedal aje lerr..

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

Rinna:kat cherating ombak nya kuat takut gak nak renang.

sharom:tq singgah kat sini..

εïзmummyHazaεïз said...

alamak terliur tengok satar tu.. sedapnye..

cik puan pe'pel aina said...

adoiii bestnyer..lenkali nk g cpp tye bsb la erh homestay tu..murahnyer