Monday, December 03, 2012

sulaman reben

Assalamualaikum..
salam ceria di bulan Disember 2012.
N3 BSB pasal citer sulaman reben.
Baru2 nie BSB g kolej komuniti di Shah Alam
belajar sulaman reben.
Kelas bermula dari pukul 9.30 pagi hingga 5 petang.
bayaran cuma RM 10.00 jerrrr
memang berbaloi-baloiii!!!!

 Ini hasil tangan pertama BSB dalam kelas sulaman...bunga rose yg ditengah2 tue BSB try 4 jam baru dapat membuat nyer...ambik ko tak pandai2... penat cikgu mengajar.
 Hasil sulaman terbaru BSB, ...Happy Belated Birthday Zira..
 Hasil sulaman di atas telekung Qistina...emmm ok tak?
 Cikgu sulaman reben hari nie...bertudung oren hitam.
Suasana dalam kelas sulaman reben...
so kepada kengkawan yg nak joint sulaman reben nie apa lagi rajin2 ler ke website kolej komuniti
 yg berhampiran...
thank you & adiosss...

16 comments:

Kakzakie said...

Kakak minat nie BSB. Tapi tak pernah attend kelas. Kena beli buku agaknya. Cantiklah:)

(Lizz) http://www.mummycute.com/ said...

cantik la bsb sulaman reben tu...sweet sangat kalernyer tu,,,

Hanis Azla said...

Subhanallah.. cantiknya.. Alhamdulillah.. bagusnya dapat ilmu yang baik macam tu.. semakin cantiklah telekung2 di rumah tu nanti ya.. selamat menjahit..

Rinna said...

Cantik laa BSB.. nanti dah mahir boleh laa buat jual plak..kan..

MulutPayau said...

seronoknya dapat belajar sulaman reben tu.....tengok hasil tngan BSB tu dah ok sangat...lepas ni tentu brsamngat nak buatkan...

diana said...

pernah cuba..tapi jari ni keras..terus hilang minat..kalau sapa2 yang ada kemahiran gini memang beruntung la...

mama maman aka yana said...

cantik.. hehehe.. tp mama tak reti la buat gitu.. :)

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

kak zakie:kalau free boleh ler joint kelas sulaman..

mummycute:reben nie bsb dpt free masa joint kelas hari tue.

Hanis: terima kasih...dan tahniah atas novel terbaru hanis...memang best.

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

rinna:nie belajar syok sendiri jer..heheeh

MP:sekarang memang tengah bersemangat..esok lusa tak tahu ler..

diana:BSB pun susah gak nak dpt sulaman nie...kalau diana tengok betul2..byk yg BSB buat salah..

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

yana:kalau minat nanti boleh joint kelas kat kolej komuniti.

Myra Jay said...

Kalau minat, memang hasilnya akan cantik..

MJ ni tangan keras sikit.. Takut tak cantik hasilnya nanti :D

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

mj:saya pun susah gak nak dpt buat sulaman nie...

Azian Elias said...

my cousin teratak ina buat kelas sulaman ni..selalu.turun.s alam.tau...mmg cantikkan..n.u puas hati..good hobby.

CPP said...

wah bestnyer dpt belajar menyulam

CPP said...

sonoknyer bsb dpt belajar sulam ni

εïзmummyHazaεïз said...

BSB.. macam mane nak joint.. sejak haza duk shah alam ape pun haza xtau nak mula dari mane.. haza ngan mak teringin nak pi kelas2 especially kelas agama...