Monday, May 21, 2012

Si Badang menganasssss

Assalamualaikum...
N3 hari nie citer pasal sukan kat opis BSB lagi..jgn mare ekkkk...
kali nie BSB joint acara Tarik Tali Wanita pulakkk...
jgn mareeee tak disangka2 team kami masuk final.
dan keputusan nyer kami tempat ke 2.
jom ikut BSB sekodeng gambor2 kat bawah nie...

Pasukan Tarik Tali Wanita Umes 2012...tq so much adik2 manis semua..mmmuuuhhh..
 Keputusan nyer...Umes membawa balik 1 perak & 1 gangsa.macam tak percaya pulak team lelaki dpt gangsa...
di pagi yg heninggg....bibir masih merah menyala dan badan masih berbau wangiiii...pehhh 
 Apa pun kita makan nasi lemak dulu..utk lapik perut yg kosong..makan tetap makan beb.

 games pertama tarik dgn team UKSB..mak aiiiii....tengok ler gambor kat bawah. kami kalah games nie..
 Team UKSB berbaju tshirt biru...ini ler juara tarik tali wanita kali nie...
tengok ler badan2 mereka nie..sama saiz jer kan..kata nyer 4tahun berturut2 juara.
 games ke2 tarik dgn team pemasaran..kali nie kami menang dgn double set...boleh tahan diorg nie.
 Separuh akhir kami tarik dgn team Pengarang..semua muda2 tau kali nie...yg nie pun double set gak..sbb masa nie "anchor" kami cik puan Joe terjatuh...tapi kami menang ko masuk finallll....
 Team lelaki Umes...1...2...3...tarik..
 panas jgn nak cakap lerrr...final tarik tali dlm pukul 1.20 koooo...peh matahari betul2 atas kepala...
 Keletihan menarik atau keletihan menunggu...tak tahu lerrr...tapi yg pasti memang panas sangat.
Dah macam kat F1 ler pulak..kannnn...
apa2 pun BSB bersyukur sangat yg team kami pulang dgn 2 pingat untuk hari tue...
walaupun tak ada gold tapi cukuplah dgn perak & gangsa.
ok...BSB nak prepare for olahraga pulak lepas nie...
siapa nak join olahraga mari ler beri nama pada BSB.
Rasa nyer BSB idok ler dpt berlari kali nie..
lutut BSB yg jatuh masa tranning netball masih sakit lagi nie...
nasib baik masa tarik tali hari tue tak jadi apa2..
."hai lutut cepat ler ko baik"
sekian dari Be Simple Beb.
terima kasih sudi singgah & baca N3 bsb...
see u next n3...

15 comments:

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

wah meriahnye aktiviti cmni...

pagi sume wangi lg.. bile dh tengahri.. ketiak pon dh becak... hahaha

diana said...

team baju biru tu semuanya badan semangat kemain...heheh

Kakzakie said...

Tengok pasukan tarik tali baju biru tu amboi kalau kalah memang tak patut... baju merah comel-comel mana nal lawan BSB hihi...

Tapi stamina kuat tu ada walau comel dapat juga perak.. Tahniah:)

Myra Jay said...

Tarik tali ni memang best, mencabar tenaga ;)

Rinna said...

Bestnyaa masuk sukan2 gini.. Suka gak laa acara tarik tali..Tahniah laa dpt no 2..

mama maman aka yana said...

Gagah perkasa semuanya.... Hehehe

mama maman aka yana said...

Kuat2 semuanya...... Hehehehe

εïз mummyHaza εïз said...

meriah sukan BSB.. haza dah lama x menarik tali nih... :) rindu jugak dengan lari dalam guni

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

taufik:tq singgah sini..bila tgh masing2 dah masam daaa..

diana:team baju biru tue ler yg juara 4 thun berturut2.

kakzakie:semangat jer yg lebih tarik tak kuat mana pun...hehehe

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

MJ:memang mencabar sampai esok nyer habis sakit2 satu badan.

Rinna:tq, itu pun tak sangka boleh g final ingat awal2 dah balik.

Yana:tak seberapa pun..semangat jer yg lebih..hehee

Haza:nanti lepas pantang boleh ler bersukan..

MulutPayau said...

Wah...meriahnya!!!dah lama tak main tarik tali...
Tahniah tk pasukan BSB..

sahromnasrudin said...

merahnya mak ngha hihihihhhh

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

MP terima kasih..

Sharom: merah ler yg buat lebih bersemangat.

CPP said...

merah kene kejo lembu x? hehe

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

bukan lembu aina tapi pacat heehee