Wednesday, April 25, 2012

SUKAN UNTUK SEMUA
Assalamulaikum...
salam manis semua buat kengkawan di luar sana.
Sekarang teman sibuk dengan kejohanan sukan antara jabatan di opis teman.
sampai nak update citer pun tak sempat.
setiap minggu berlangsung acara sukan2 yg dipertandingkan.
seperti minggu lepas sabtu / ahad baru jer berlangsung acara karom & dart.
tapi sukacita nyer opis teman kalah!!!
dalam 8 pingat yg dipertandingkan cuma 1 emas dan 1 gangsa jer yg dapat kami bawa pulang..
hhuuuuhhuu....jom tengok gambar2 yg dipamirkan..
Abg Rahim (baju merah)orang lama opis teman..tahun depan udah pencen yop...
Kawan baik teman org sg siput "eza baju merah yg agak comel tue" tengah testing kata nyerrr..
game belum start lagi..
Acara dart..tengah mendengar taklimat yg diberi...utk acara dart 1 emas dan 1 gangsa...tahniah geng

Pada 15/4/2012 berlangsung opening kejohanan sukan ini di Universiti Malaya, KL.
Acara bola tampar berlangsung dan opis teman dapat emas tauuu...
macam tak caya kan????tahniah geng...
Bola jaring pun berlangsung pada hari opening di tempat yg sama...
teman selaku pengurus dan ketua pasukan bola jaring umes 2012 sangat2 terharu diatas kejayaan pemain2 baru pasukan bola jaring umes. teman nak citer kisah sedih sikit....
sejak poster kejohanan ditampal di opis teman...
semua kengkawan teman tanya soalan:-
ada staff ker yg nak ambil bahagian,
ada org ker yg nak main bola jaring,
ada org ker yg nak turun tranning,
ada masa ker player nak turun tranning,
Pandai ker player baru tue main,
boleh masuk final ker bola jaring nie,
bolah menang ker bola jaring nie,
byk nyer soalan yg BSB nak jawabkan.....
tapi lepas team bola jaring menang...
semua senyappppp!!!!!!!!!!tak mahu tanya lagi kerrr!!!!
senyum tanda puas...
bermain bersungguh2 untuk umes... 
Tahniah & terima kasih Alia, Ziah, Anis, Alynn, Eja, Azreen, Shida,Ena & Dila (satu2 nyer pemain senior yg sudi bermain bersama2 BSB) 
Opening kejohanan...siap ada silat ko.. 
Diantara pasukan yg mengambil bahagian dalam kejohanan kali ini.
seramai 8 pasukan.
harapan BSB semoga kali nie Umes akan mengekalkan kejuaraan
insyaallah....
jumpa lagi didalam n3 yg lain...
byee..bye..

11 comments:

atIEsAyAnGkAmU said...

wahh...sonoknyer ade sukan kan..

leh senam2 sket kan kak..

Rinna said...

Tentu bangga sebagai pengurus.. pasukan menangkan..:)

Zefa NorAsmara said...

Tahniah! Tahniah! Tahniah!

Mananya gambo pengurus pasukan aka pemilik blog?

luvelymummy said...

Puan Pengurus & Ketua Pasukan Bola Jaring Umes 2012, biasalah tu.. jgnlah sentap2..xmo2 not good for ur healthy.. heee...

Ambiklah setiap pertanyaan/ persoalan dari sudup positip, mungkin org bertanya, coz org ambik berat, tak gituew....??

heheeee..

KOMPIUS ai, dh suh tanye pulak.. tadi orang tye mcm2, sedih, orang tak tye pun sedih... heeee..

anyway TAHNIAHH yer PUAN PENGURUS & PASUKAN TEAM BOLA JARING UMES 2012 di atas kejayaan anda tempoh hari...

εïз mummyHaza εïз said...

best ade sukan BSB... tempat haza xdek.. :)

* haza belum bersalin lagi...

Kakzakie said...

Bestnya BSB. Sykt kakak tak pernah buat ini semua sebab tak ramai pun kakitangan. Kalau mcam ini seronok setahun sekali buat baru ada semangat...

sahromnasrudin said...

mesti Puan BSB mempunyai badan yang sihat dan otak yang cerdas kan..melalui sukanlah, semua itu dpt dirasai...

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

atie:memang seronok..sbb 2 tahun sekali jer..

Rinna:BSB memang rasa berbangga atas kesungguhan pemain2 semua.

Aida:mungkin this the last games utk aku, lepas nie nak gantung kasut..udah x larat nak lari daaa.....

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

Haza:BSB udah 14 tahun bermain netball utk company...

kakzakie:kami buat 2tahun sekali jer.

sahrom:2 tahun sekali jerr ponggg..bukan nyer selalu.

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

Zefa:terima kasih...team BSB baju merah. cer closeup sikit kat gambor netball tue yg pakai tudung merah dan baju merah tue ler BSB..hehehe

CPP said...

bestnyer dpr bersukan camni