Monday, March 03, 2014

Family day




Assalamuaalaikum..
Weekend hari tue,
 BSB & the gang menghadiri family day Hajah Rokiah di Glory Beach, Port Dickson.
Kami sampai P.D pukul 12.30tgh.
Lunch dulu di medan selera berhampiran Muzium Tentera.
Lepas tue baru checkin di apartment Glory.
Semalam cuma RM380 untuk 2 unit apartment.
Murah kann...
 Lepas checkin je, mak buyong tak sabar2 nak tengok pool...
"tengok dulu nanti redup sikit baru nak turun mandi"katanya leeee...
tapi kul 4.00ptg udah berendam dalam pool.
 My kiddo pukul 3.30ptg sudah mandi manda.
 Si kecil tak boleh mandi....sebab takut semput...layan play ground je le..
 Sebelah pool terdapat kolam turtle...adik tak mandi boleh le layan turtle2 nie.
Ada le beberapa ekor turtle tengah berenang dalam kolam.
 Ruang tamu apartment yang BSB & family ambil.
 Dibelakang tu apartment yang kami stay.
 View dari atas apartment.


 Acara wajib...mandi laut...jom kita mandiiii..



 Di pagi ahad sebelum checkout balik...mandi di pool sepuas-puasnya.
 Pool di Glory Beach memang besar.
 Ini ler sebahagian family BSB.
 Sebelum balik Shah Alam...BSB singgah dulu di Ru Conner.
Kita lepak tepi pantai sambil minum2 makan2...isi perut dulu sebelum balik.
sekian dulu... percutian keluarga hajah Rokiah 
Jumpa lagi...bye..byee..bye...& adiosss

8 comments:

EL MARIACHI said...

lain kali beli le buah tangan...hehehe...

Rinna said...

Bestnya cuti2 kat PD.. Pernah ada family kat Glory. Bilik dia pun okeykan.. :)

Kakzakie said...

Seronok kalau percutian dibuat bersama keluarga. Ana-anaklah yg paling suka kan..

ilovechocolate2 said...

izmi:apa le yg ada kat pd tue..

rinna:bilik memang ok..harga pun berpatutan.

Kakzakie:betul tue.. anak2 yg tak sabar2 nak pergi.

Hanis Azla said...

As-salam BSB..

wah.. seronoknya berfamily day.. masa CNY hari tu pun kami bercuti di Glory Beach..

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

Hanis:glory beach memang tempat yg sesuai utk family day.

Myra Jay said...

Best dapat berendam dalam laut + mandi pool lagi :)
Memang happening la kan kak ;D

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

MJ:memang happening dan pening..haha