Monday, February 10, 2014

street art

 Assalamualaikum..
jumpa lagi dalam blog Besimplebeb.
N3 khas untuk readers yang tinggal di Shah Alam.
Uorls pernah singgah Section 2, Shah Alam.
Jom ikut BSB g Street Art...
Terletak di belakang deretan kedai lama.

 Bersama cikgi Intan..jangan nakal2..

 Udah kena shoooottt karen kooo..
 Jom kejorrr bas sekolah..kejo yop kejo
 JJaaangannn rotan kamiii...tolonggg tolonggg
 Seni yang bernilai.
Bas mini no. 20...kat Shah Alam dulo-duloooo.
Lorong art nie memang ideal yg bagus untuk pelajar2 uitm mencurahkan ideal bernas mereka,
tapi BSB tengok macam tak dijaga jeee...
ok...jumpa lagi..adiosss...bye..bye..bye

5 comments:

Azian Elias said...

section 2 belah mana ni dear. akak yg kat sini pun tak tau.heeee..belakang klinik baharuddin tu ke?

Kakzakie said...

Selalu lorong belakang org kata tak cantik ha... ini baru betul jaga nama lorong belakang jadi cantik..

Rinna said...

Menarik laa baru tau.. ada Street Art nie.. boleh terjah one day.. :)

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

kakyan:tak perasan pulak klinik tue..tapi dekat sangat dgn asrama jati uitm...

kak zakie:betuk kak..drp di biar kosong bagus juga di buat macam tue..

Rinna:kalau free apa salahnya..

Myra Jay said...

Macma2 gaya diorang dengan Art.. cantik art2 tu, kreatip :D