Monday, April 08, 2013

ATM

 Assalamualaikum...
Semalam BSB & the gang terjah Kem Tentera kat Sungai Buluh.
Sempena Hari Terbuka Angkatan Tentera Malaysia (ATM).
Kalau tak silap Pameran nie 2 hari, Sabtu & Ahad.
Kami sampai sini pukul 3.00 petang.
Masa nie orang dah tak berapa ramai.
Tengah berlangsung acara permainan utk kanak2 dan pacaragam ATM tengah
buat show kat atas stage.
Jom malas nak citer panjang checkdownnnn..

   












 Aksi si adik yang malas nak layan semua nie...no mood ke..

 Puas main mesingun kita layan perut pulak...kkkkk
 Nie pong adooo..
 Khemah Op Daulat Lahad Datu.

kan main suka dapat masuk dalam kete kebal nie
Masa nie org dah ramai balik.
so dapat le masuk dalam kete kebal.
apa2 pun memang best sangat kat sini.
so next time kengkawan kalau teringin nak joint
rajin2 le cari info kat newspaper or internet.
BSB pun last minit dpt info nie kat newspaper.
Memang berbaloiiiii..
see u...byeee...byeee...byeee..adiosss.

6 comments:

MulutPayau said...

Anak2 mmng seronok kalau dapat bawak tempat2 mcm ni...boleh tambah pengalaman dan pengetahuan baru...

Kakzakie said...

Amboi anak-anak macam beria-ia benar nak mencuba - seronoklah mereka dapat merasa itu semua.

Rinna said...

Bestnya macam2 boleh explore yer.. Seronok tgk budak2 tuh happy jerk.. :)

Amanina said...

seronoknya kalau boleh naik kereta kebal tu

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

MP:bukan anak2 je yg boleh dpt info. Kita pun tumpang sekaki.

Kakzakie:si abang yg suka bebenor..



Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

Rinna:kat sana juga ada bukak khemah jualan..

Amanina:budak2 suka ler..saya rasa lemas ler dok dlm kete kebal tue..