Monday, January 07, 2013

Nasi Mandy

Assalamualaikum..
Udah 2013 beb...kejap je kan.
bertambah lagi umur teman.
tak pe bior umur bertambah janji teman stay cute..
tak gitu cik sue..
Hari tue tetiba tekak teman teringin bebenor nak makan nasi arab.
apa lagi hubby teman bawak g makan kat TTDI Jaya, Shah Alam.
Kami makan nasi mandy..emmmm rasa boleh tahan.
Order pulak dalam dulang...udah rasa macam org arab makan kat tengah2 padang pasir.
Set Hidangan Dulang


Kami pilih makan sambil bersila.
Hage idok ler mahhe bebenor..boolehh lee..
kira restoran arab nie lain dari yg lain le...
sekian..
adiossss

9 comments:

EL MARIACHI said...

macam best je perasan jadi arab sekejap..haha

diana said...

mak aih...boleh habis ke tu??banyak nye..heheheh

Be Simple Beb(BSB) - threeQ said...

mie:org arab celup..

diana:nampak byk kan tapi habis beb..hehehehe

rATu kEBaYA said...

memang sedapkan.. sy pun suka je makan nasi arab ni..

Psst : Sophie Paris tu sebenarnya business fashion MLM.

εïзmummyHazaεïз said...

rasa nak try pulak.. dekat2 dengan restoran ikan laga rasanye kan BSB..

Rinna said...

Sedapnyaa dah lama tak makan nasi arab.. :)

Pia said...

"salam..wahh bestnya nasi talam..eh nasi arab..blom penah try lg so far..mcm nasi daging penang pon ya..sbb nmpak kuah yg merah tu mcm air asam...cicah ngan dging rebus..emm sedap.."

Fauziah Mohamad said...

weee dah lama tak makan sedulang nih...sesekali bertekak bukan bergaduh...bertekak arab

Myra Jay said...

Teringin nak try Nasi Arab ni, bawak family best jugak kan makan ramai2 :D